Vlinders en Insekten

 

In deze Webshop vindt U een ongekend assortiment vlinders, insekten, kleine zoogdieren en vissen. Er van uitgaande dat er wat voor U bijzit wachten wij Uw bestelling af. Mocht U op zoek zijn naar bepaalde beestjes, stuur ons een foto van wat U zoekt, en wij gaan vrijblijvend voor U kijken.

In verband met de steeds sterker wordende Oosterse valuta tegenover de euro, is nu de standaard verzendwijze voor alle producten "economy air", levertijd ruim 2 weken.

Ik heb hier voor gekozen, zodat ik de prijzen niet hoef te verhogen. Tegen een kleine meerprijs kan er uiteraard altijd nog met luchtpost verzonden worden.


Vlinders en Insekten

 

Nu Uw bestelling aangetekend laten versturen voor slechts 2,50 euro extra. Kies voor deze optie onderaan in het bestelformulier.   

De webshop is nog maar net open en zal dus nog wel niet zonder fouten zijn. Maar het gedeelte om te bestellen werkt al goed. Plaats je bestelling en binnen 24 uur, maar meestal sneller, krijg je hier een bevestiging van, en een berekening van de eventuele korting. Nadat we het eens geworden zijn over het totaalbedrag, kun je dit overmaken naar onze Raborekening, en wordt de bestelling verwerkt. Betaling met PayPal is ook mogelijk, maar kost 4% extra.

 

Alvast bedankt voor jullie bestellingen, Wim